0

    

 KÖP NU BETALA SEN MED KLARNA   TRYGGT E-HANDEL Klarna

 

Sällskapsspel

Barn/Vuxen

Sällskapsspel kan verkligen göra mycket för att liva upp feststämningen! De fungerar även som bra isbrytare inom sällskap där folk inte känner varandra sen tidigare. Receptfree.se har spännande spel inom flera olika kategorier. Från enkla till mer kluriga sällskapsspel. Det finns bland annat frågesporter, mordgåtor och många klassiska spel som passar lika bra för barn som för vuxna. För gammal för att spela blir du aldrig!

Med hjälp av vårt sortiment kan du plocka ihop några roliga och fräcka spel och ordna en spelkväll med vännerna. Det blir garanterat en underhållande kväll med mycket skratt, där vissa spelare ofta visar sig vara mer tävlingsinriktade än andra... I så fall kanske en pokerkväll är mer passande. I situationer där du har fått förlita dig på en simpel kortlek för att spela poker har du nog önskat dig ett fullbordat, proffsigt set. Självklart är detta något som du också hittar hos Receptfree.se. Då har du allt behöver för att höja insatserna och få ut det bästa av din pokerkväll!

Hos Receptfree.se hittar du en mängd olika dryckesspel av olika slag som är perfekt att ta fram på festen. Här finns förfestspelet som är ett perfekt sällskapsspel för att lätta upp stämningen på eran förfest. Här finns det 52 kort och varje kort ger dig en uppmaning att göra något t.ex. ge bort tre klunkar, börja berätta en saga eller att skrika så högt du orkar.

Här finns även Amerikanskt och vanligt beer pong kit så att du kan spela beer pong på din fest. Eller varför inte spela fylletornet, ett spel som bygger på det klassiska träklosspelet där man skall dra ut klossar ur ett torn. Fast varje gång tornet rasar eller en klass rasar så måste du dricka upp allt i ditt glas. Här hittar du även Trivial Pursuit Party som är en partyversion på det klassiska spelet.

Om du är ute efter mer klassiska sällskapsspel att spela med dina vänner och familj så har vi det också. Här finns spel som rubikskub som är ett roligt 3d pussel, det klassiska brädspelet fia med knuff, Trivial Pursuit Master Edition som innehåller en timer där du måste svara rätt innan tiden går ut och twister som är ett fysiskt spel där man får slå knut på sig själv för att vinna.

Hos oss hittar du även det klassiska bordshockey spelet Stiga Play Off som det flesta nog har spelat under sin uppväxt. Eller varför inte köpa ett av våra mest folkära sällskapspel Monopol, spelet som går ut på att få så mycket kapital som möjligt, köpa gator, bygga hus och hotell.

Välkommen in till oss på Receptfree.se för att hitta de absolut bästa sällskapsspelet för dig och din familj. Vi har ett stort utbud av roliga sällskapsspel för både barn, vuxna, kompisgäng och familjer. Vi har allt mellan Beer Pong till brädspel och klassiska tärningsspel.

Köp dina sällskapsspel online – snabbt, smidigt och enkelt!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen