0

    

 KÖP NU BETALA SEN      TRYGGT E-HANDEL

Popcorn & Sockervadd maskiner

Förvanda ditt vardagsrum till en mysig hemmabio och allt som hör till med en popcornmaskin. Popcornmaskin rymmer upp till 2,2 liter popcorn och det praktiska plastlocket kan användas som en serveringsskål till de poppade popcornen. Med det praktiska locket kan du salta dina färdiga popcorn och under poppandet ser locket till så att ditt bord är fritt från flygande kärnor och fett. Efter användning så rengörs skålen för hand och resten av maskinen kan torkas av med en våt trasa.

Våra Popconrmaskiner här på Receptfree.se finns i denna kategorin. Köp nu för leverans omgående. 

Köp sockervaddsmaskin och gör ditt hem till ett eget tivoli

Doften av spunnet socker kan få vem som helst att bli som ett barn igen. Nu slipper du stå i långa köer på tivoli för att få nyspunnet sockervadd. Här hittar du sockervaddsmaskiner i olika modeller som passar perfekt för vardagslyx, evenemang eller fest. Gör om ditt hem till ett tivoli – dina barn kommer att älska det.

Sött, enkelt och kul för alla

Att göra sockervadd är inte alls svårt. Allt du behöver är socker och en sockervaddsmaskin. Lägg bara i vanligt strösocker och inom några minuter börjar magin verka – du har skapat fluffigt sockervadd i din hand. Gör det hela ännu roligare och tillsätt karamellfärg för att få vadden i den färgen som du önskar. Dessutom kan du krossa polkagrisar och annat godis. Använd sedan bara en pappersbit eller träpinne för att få upp vadden.

Många av våra sockervaddsmaskiner är små och behändiga. Inget hindrar dig från att ta med dem på fest eller bara plocka fram den när gästerna kommer. Låt festen bli ett roligt tillfälle för alla som vill göra sin egen sockervadd. Efter många påsar socker senare är det bara att enkelt rengöra maskiner för att sedan använda den igen.

En uppskattad present

Svårt att hitta på vad du ska ge bort i present? Ge bort en sockerchock som alla kommer att uppskatta oavsett ålder. Våra sockervaddsmaskiner är otroligt populära presenter. De är lätta att ta fram när festen startar och blir lätt attraktionen som alla samlas kring.

Våra Sockervaddsmaskiner här på Receptfree.se finns i denna kategorin. Köp nu för omgående leverans. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen