0

    

 KÖP NU BETALA SEN MED KLARNA   TRYGGT E-HANDEL Klarna

 

Hårvård

Beredningsform

Barn/Vuxen

Egenskaper

I den här kategorin hittar du ett stort utbud av hårvårdsprodukter för alla hårtyper. För hårtvätt finner du här mängder av olika schampo och balsam med olika egenskaper, och hårinpackningar som vårdar håret lite extra. Här hittar du även stylingprodukter som hjälper dig att få just den där frisyren du vill ha, botanisera bland olika typer av hårspray, hårvax, torrschampo, saltvattenspray med mera. Vi har dessutom hårföner, plattänger, locktänger och små tillbehör som bland annat hårsnoddar, borstar och hårnålar.

Huvudlöss brukar ofta komma i samband med skolstart, här hittar du flera olika produkter att använda för att behandla och förebygga besvär med huvudlöss. Även mjäll är väldigt vanligt och här finns produkter som hjälper dig att få en hårbotten i balans. Är du sugen på att testa en ny hårfärg? Hos oss hittar du hårfärger i olika nyanser och roliga färger för både huvud och skägg. Håravfall kan drabba både kvinnor och män av olika anledningar. Vi har receptfria produkter som hjälper till att stimulera hårväxten och stärka håret. Allt du behöver för ditt hår finner du hos oss på Receptfree.se

Vilken hårtyp har du?

 

Torrt hår

Torrt hår kännetecknas ofta av att det känns "risigt" och har kluvna hårtoppar. Ett torrt hår är i behov av fukt, därför är det bra att använda hårvård som har just återfuktande egenskaper. Ge håret en extra kur med en hårinpackning en till ett par gånger i veckan, och applicera gärna ett serum eller en hårolja efter tvätt.

 

Fett hår

Det är vanligt att man tycker att man har fett hår när man har en vana att tvätta håret ofta. Tvättar du håret för ofta så försvinner nämligen de naturliga oljorna i håret. Det gör att håret blir uttorkat och producerar mer talg, som i sin tur att gör att håret känns flottigt. Därför är det bra att försöka tvätta håret mer sällan. Om du upplever att det är jobbigt att håret är flottigt mellan tvättarna så kan du använda ett torrschampo.

 

Tunt hår

Tunt hår är ofta väldigt mjukt och kan vara svårt att hantera. Det brukar ligga platt på huvudet och ha lite volym. Om du med tunt hår önskar mer volym är det därför bra att välja hårvård med volymgivande egenskaper.

 

Färgat hår

Ett färgat hår har en tendens att vara i extra behov av fukt och vård, speciellt om du blonderat håret. Välj schampo, balsam och hårinpackning med färgbevarande egenskaper.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen