0

    

 KÖP NU BETALA SEN MED KLARNA   TRYGGT E-HANDEL Klarna

 

Intim

Varumärken

Verksamt ämne

Beredningsform

Barn/Vuxen

Egenskaper

I kategorin Intim finner du produkter och hjälpmedel för underlivsbesvär (t.ex. svampinfektion och torra slemhinnor), om du försöker bli gravid, om du inte vill bli gravid eller om du har impotensproblem.

Försöker du bli gravid eller tror att du blivit det har vi flera olika graviditetstest för hemmabruk som är enkla att använda. Vi har även ägglossningstest för dig som vill hålla koll på när du har som störst eller som minst chans att bli gravid. Söker du preventivmedel har vi ett stort utbud av kondomer, hitta den sort som känns bäst för dig och din partner och få det bästa skyddet vi har idag mot oönskad graviditet och könssjukdomar. Söker du 'dagen efter piller' hittar du det under akut-p-piller. Misstänker du att du har blivit smittad av en könssjukdom finns hjälp att få och tester du kan göra hemma. Klamydia är en vanlig könssjukdom i Sverige och den orsakas av en bakterie som sprids framförallt genom oskyddat samlag. Produkter och mer information finns under klamydiatest.

Kvinnor hamnar förr eller senare i klimakteriet, då menstruationen upphör. Hormonbalansen förändras kraftigt under denna period vilket kan leda till att många mår dåligt. Hjälp för att lindra klimakteriebesvär finns att få genom receptfria eller receptbelagda läkemedel. Hitta produkterna här under kategorin eller genom att logga in på din receptsida. Vill du köpa tamponger eller hitta produkter mot kraftiga blödningar eller PMS finner du det under mens. I intimkategorin finns även produkter för inkontinens, bäckenbottenträning som t.ex. knipkulor och hårborttagning.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen