0

    

 KÖP NU BETALA SEN MED KLARNA   TRYGGT E-HANDEL Klarna

 

Vitaminer & Mineraler

Beredningsform

Barn/Vuxen

Äter du varierad kost får du oftast i dig de vitaminer och mineraler som du behöver via maten, men ibland kan det behövas ett tillskott i form av vitaminer och mineraler. Det kan vara om du till exempel tränar mycket, äter vegansk kost eller gravid.

I kategorin Vitaminer & Mineraler hittar du kosttillskott anpassade för flera olika behov, t.ex. för dig som är gravid eller vegan. Här hittar du bland annat multivitamin som hjälper dig att säkerställa ett fullgott intag av vitaminer och mineraler. I Sverige behöver vi ofta ett tillskott av D-vitamin eftersom solen inte är tillräckligt stark under vinterhalvåret och är du gravid rekommenderas ofta ett tillskott av folsyra. Ett tillskott av magnesium kan även vara bra då magnesium behövs för produktionen av protein, omsättningen av kalcium samt för normal nerv- och muskelfunktion. Här hittar du olika produkter för alla dina behov!

 

 

Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen