• Fri frakt vid köp över 599:-
Leveranstid - 1-3 dagar

Hårfärg & Toning

Schwarzkopf Live U73 Smokey Steel Schwarzkopf Live U73 Smokey Steel
Schwarzkopf Live U71 Metallic Silver Schwarzkopf Live U71 Metallic Silver
Schwarzkopf Live Color XXL 43 Red Passion Schwarzkopf Live Color XXL 43 Red Passion
Schwarzkopf Live 76 Ultra Violet Schwarzkopf Live 76 Ultra Violet

De allra flesta har någon gång valt att färga håret, och vissa har kanske till och med testat många olika hårfärger. Vilken hårfärg man passar i beror dels på frisyr och smak, men framförallt på vad man själv föredrar. Att färga håret kan vara roligt att göra om man känner att man behöver en förändring. En ny hårfärg är alltså ett utmärkt och lätt sätt för att förändra din stil. När du ska välja hårfärg kan det vara bra att ta reda på om du vill ha en varm eller kall ton. Det bästa är att ta reda på vilken ton din hud har.

 Detta går lätt att ta reda på genom att följa några enkla steg. Börja med att se på insidan av din handled, om du uppfattar dina blodådror som blå är din hudton ganska säkert kall, medan om du upplever att de är gröna är din hudton mest troligt varm. Denna indelning av hudtoner har inget med hudfärg att göra och säger inte heller vilken färg du passar bäst i. 

Man tar helt enkelt reda på om nyansen i hårfärgen bör dra åt det kalla eller varma hållet. Vill man inte färga håret är en hårtoning ett enklare sätt att fräscha upp håret på. De är oftast så milda att de blir som en inpackning för håret som efteråt både har en vacker färg och känns mjukt och blankt. Hårtoning tvättas ur ditt hår successivt tills din naturliga hårfärg är återställd. 

Känner du dig osäker på vilken hårfärg du ska köpa kan vi på Receptfree.se hjälpa dig med det. Vi har professionella frisörer som kan ge råd till dig direkt, via kundtjänst. Kontakta våran kundtjänst på [email protected] så får du kontakt med en professionell frisör som hjälper dig hitta rätt. 

Vi har tillstånd att sälja receptfria läkemedel

Vid köp av receptfria läkemedel har vi på Receptfree.se en åldersgräns på 18 år.