• Fri frakt vid köp över 599:-
Leveranstid - 1-3 dagar

Om oss


https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/storage.quickbutik.com/stores/29039L/templates/nova/assets/logo.png?9894

 

HEJ,VI ÄR RECEPTFREE.SE 


"Opportunities Don't happen. You Create Them.- Chris Groccer

 

Receptfree.se grundades 2015 av Mary med en dator och några varor i ett litet förråd i Stockholm. Här var idéerna att skapa en butik där kundens behov är i fokus och få den bästa köp känslan. Varför inte kunna handla det mesta som man behöver på ett och samma ställe utan krångel?! Det bästa av allt är att du som kund inte ska behöva betala massa pengar för produkter som du älskar & självklart slippa dessa dyra mellanhänder. 2018 var det dags för ett nytt kapitel för receptfree.se att även erbjuda receptfria läkemedel, teamet växte och gjorde receptfree.se historia ännu bättre.

Alla ska ha råd att handla från oss! 

Här på receptfree.se har vi produkter till bra priser från kända varumärken inom receptfria läkemedel, hälsa, skönhetsprodukter, hushållsprodukter, självtester, medicinsktekniska, vitaminer, parfymer ja allt som man kan tänka sig. you name it! :) Vi har ett stort urval av kvalitetsprodukter med äkthetsgaranti i Sverige & EU, vi kvalitetscheckar alla produkter och ger dig som kund 100% garanti på att alla våra produkter är äkta. Vi importerar från de största leverantörerna i Sverige och EU samt ser till att alltid ha pressade priser på alla våra produkter för att du alltid ska kunna handla till lägre priser från oss och få den direkt hem till dig. 

Måste även få tillägga att vi har tillstånd av Läkemedelsverket för receptfria läkemedel, ett tillstånd som man enbart får om man är ett tillförlitligt företag som följer alla lagar, regler och normer inom branschen. Du ska känna dig trygg och säker med att all våra receptfria läkemedel är kvalitetssäkrade produkter med svensk tryck och bi packsedel. 

Alla våra produkter skickas från vårt lager i Hälsingland.

 

Klimat & Miljöpolicy på ReceptFree.se

Vår ambition på Receptfree.se är att miljöarbete ska vara en naturlig del av vår verksamhet.

Vi försöker kontinuerligt förbättra våra arbetsprocesser, leveranser och källorna till våra produkters ursprung med ett miljömedvetet perspektiv. Vi för en ständig dialog med våra leverantörer och förväntar oss att även dem ställer höga krav på sig själva och sin verksamhet.

Vi återvinner i högsta grad förbrukningsvaror som tex papper, glas, metall och plast.

Vi gör vårt yttersta för att skicka så få delleveranser som möjligt och tänka på åtgången av förbrukningsmaterial på så som emballage, tejp och utfyllnadsmaterial.

 

Trygg och säker e-handel på ReceptFree.se i samarbete med Klarna

 För köp av receptfria läkemedel gäller alltid 18 års åldersgräns.

På ReceptFree.se kan ni handla tryggt och säkert dygnet runt alla dagar på året. 

Vi har en säker betalningslösning via Klarna och en tillgänglig support för frågor om ni undrar över

leveranstider, priser och tryggheten att handla på ReceptFree.se 

Vi följer alltid konsumentverkets råd och regler, vår målsättning är att det ska kännas lika tryggt att

handla på ReceptFree.se som i en fysisk butik.

Vi strävar ständigt efter att förbättra oss. Tveka därför inte att komma med synpunkter på saker du tycker är bra och saker som du tycker kan förbättras. Vi hoppas att du får en trevlig shopping här hos oss på receptfree.se 

Receptfree.se gör det enklare!

Vi har tillstånd att sälja receptfria läkemedel

Vid köp av receptfria läkemedel har vi på Receptfree.se en åldersgräns på 18 år.